شکست وفایی از ویلیامز در نیمه نهایی مسابقات چین، جایزه 32 هزار پوندی برای ستاره اسنوکر ایران
به گزارش مجله سفر به کانادا، حسین وفایی در مرحله نیمه نهایی مسابقات اسنوکر چین به مارک ویلیامز باخت و به فینال نرسید.

با تور چین سفری فراموش نشدنی را تجربه کنید.
به گزارش خبرنگاران، در مرحله نیمه نهایی مسابقات معتبر اسنوکر چین (China Championship)، حسین وفایی بازیکن شاخص ایران در مرحله نیمه نهایی به مصاف مارک ویلیامز نفر سوم رنکینگ حرفه ای های دنیا از ولز رفت که در یک بازی حساس و نزدیک با نتیجه 6 بر 5 بازنده شد و از راه یابی به فینال بازماند.
وفایی با حضور در این مرحله جایزه 32 هزار پوندی را به خود اختصاص داد.
مسابقات China Championship که بهترین های اسنوکر حرفه ای دنیا در آن حضور دارند از نظر سطح برگزاری مسابقات، بسیار معتبر بوده و چهره های شاخص حرفه ای دنیا در این مسابقات حاضر می شوند.
مسابقات سال جاری نیز 751 هزا پوند جایزه دارد که جایزه قهرمان 150 هزار پوند، نایب قهرمان 75 هزار پوند و نفرات راه یافته به نیمه نهایی 32 هزار پوند است.
البته فدراسیون بولینگ و بیلیارد از این رقابتها به عنوان مسابقات قهرمانی دنیا نام برده که صحیح نیست. هر چند سطح مسابقات چین بسیار بالا است و تمام حرفه ای های دنیا در آن حضور دارند و سطحش دست کمی از قهرمانی دنیا ندارد اما عنوان این مسابقات قهرمانی دنیا نیست.
مسابقات قهرمانی دنیا سال 2019 در شفیلد انگلستان برگزار گردید که جاد ترامپ از همین کشور پیروز شد به قهرمانی دست پیدا کند.
مسابقات China Championships از سال 2016 و با جوایز دلاری هنگفت برگزار می گردد که در سه سال گذشته چهره های شاخص دنیا جان هیگینز (2016)، لوکا برسل (2017) و مارک سلبی (2018) قهرمان شدند.
جاد ترامپ که قهرمان مسابقات دنیای 2019 است، در مسابقات چین در مرحله یک هشتم نهایی 5-2 به جو پری باخت و از دور مسابقات کنار رفت.
دیگر دیدار نیمه نهایی مسابقات چین بین دو ستاره دیگر اسنوکر دنیا یعنی مارک سلبی و شان مورفی برگزار می گردد تا حریف ویلیامز در فینال معین گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا