سیر صعودی مصرف برق در کشور متوقف شد

به گزارش مجله سفر به کانادا، معاون توزیع برق شرکت توانیر گفت: سیر صعودی مصرف برق امروز تا ظهر ادامه داشت، اما با آغاز برنامه های مدیریت بار، مصرف کاهش یافت.

سیر صعودی مصرف برق در کشور متوقف شد

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، غلامعلی رخشانی مهر معاون توزیع برق شرکت توانیر گفت: هم اکنون شرایط مصرف برق در استان های هرمزگان و بوشهر و کلانشهر اهواز قرمز در مناطق جنوب کرمان، لرستان، مرکزی، همدان و آذربایجان شرقی زرد است.

معاون توزیع برق شرکت توانیر اضافه نمود: در حال حاضر مصرف نسبت به روز چهارشنبه 2هزار مگاوات کمتر شده است.

  • با وزارت نیرو آشنا شوید

او بیان نمود: خوشبختانه مردم در هفته های گذشته با صنعت برق همکاری خوبی داشتند که ما همچنان از مردم درخواست تداوم همکاری را داریم.چرا که همه پرسنل صنعت برق هنوز هم برای تامین برق با توجه به شرایط کنونی، به صورت شبانه روزی کوشش می نمایند.

رخشانی مهر گفت: مصرف برق در صورت تنظیم کولرگازی روی 24 درجه و استفاده از دور کند کولرآبی، می توان علاوه بر کنترل مصرف، در کاهش مبلغ قبض برق خود نیز گام موثری بردارند.

معاون توزیع برق شرکت توانیر توضیح داد: سیر صعودی مصرف برق امروز تا ظهر ادامه داشت اما با آغاز برنامه های مدیریت بار، مصرف کاهش یافت.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 2 مهر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: canadaro.ir شناسه مطلب: 1171

به "سیر صعودی مصرف برق در کشور متوقف شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیر صعودی مصرف برق در کشور متوقف شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید