خبرنگاران پای هر جایگاه شورای روستایی خراسان شمالی 6.7 داوطلب نشسته است
به گزارش سفر به کانادا، بجنورد- خبرنگاران- رییس ستاد انتخابات سیزدهمین دوره رییس جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهری، روستایی و عشایری استان خراسان شمالی گفت: برای هر جایگاه نمایندگی مردم در شوراهای اسلامی روستاییو عشایری این استان 6.7 داوطلب ثبت نام کردند.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگاران از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی، احمد برادران در نشست ستاد انتخابات استان گفت: داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستایی در هر 747 روستای واجد شرایط بالای 20 خانوار جمعیت به حد نصاب رسید و انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی روستایی و عشایری در این مناطق در 28 خردادماه 1400 برگزار خواهد شد.
وی افزود : استان خراسان شمالی در استقبال داوطلبان در ثبت نام برای کسب کرسی نمایندگی شوراهای اسلامی این مناطق رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص داد.
معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استان خراسان شمالی اظهارداشت : برای عضویت در شوراهای اسلامی روستایی در این استان پنج هزار و 72 داوطلب ثبت نام کردند.
برادران مشارکت و تجهیز امکانات را از موارد مهم برگزاری انتخابات بیان نمود و افزود: در بحث تامین امکانات هماهنگی های لازم در دست اقدام است و کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات نیز با یاری رسانه ها و صدا و سیما باید با تمام توان برای افزایش مشارکت انتخاباتی کوشش نمایند.
رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان نیز در ادامه این جلسه گفت: از بدو آغاز انتخابات با دستور وزیر کشور، این کمیته اقداماتی مانند انتشار اخبار، طراحی پوستر، مکاتبه با دستگاه های اجرایی جهت اطلاع رسانی و تعامل با رسانه ها برای ورود به اطلاع رسانی فرآیند انتخابات در دستور کار قرار داده است.
حامد مسعودی فر افزود: سال جاری نیز این کمیته با تمام توان و با هم افزایی و مشارکت رسانه ها وظیفه خطیر اطلاع رسانی را بر عهده دارد و در این کار از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
استان خراسان شمالی طبق آخرین آمار سرشماری عمومی نفوس و مسکن یکهزار و 299 و روستا دارد که انتخابات شوراهای اسلامی در 747 روستای بالای 20 خانوار جمعیت برگزار می گردد و هم اکنون حدود 2 هزار و 300 نفر عضو شوراهای اسلامی روستا در خراسان شمالی هستند که از این تعداد 2 هزار و 250 نفر مرد و 50 نفر زن هستند.
انتخابات سیزدهمین دوره رییس جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان 28 خردادماه 1400 در استان خراسان شمالی نیز برگزار می گردد.
منبع: ایرنا