حیدری: دوست ندارم رئیس فدراسیون شوم

به گزارش مجله سفر به کانادا، علیرضا حیدری پیشکسوت کشتی تاکید می نماید دوست ندارد در این فضا رئیس فدراسیون گردد.

حیدری: دوست ندارم رئیس فدراسیون شوم

به گزارش خبرنگاران ، علیرضا حیدری یکی از مهمترین قهرمانان تاریخ کشتی ایران از جمله پیشکسوتانی است که خیلی زود عطای کار با رسول خادم را به لقایش بخشید و ترجیح داد تا با خادم کار نکند. حیدری در ابتدای دوران ریاست خادم به عنوان نایب رئیس فدراسیون دعوت بعه همکاری شد اما مدتها بدون حکم و ابلاغ رسمی کار کرد و در نهایت بعد از مشاهده خودمحوری های خادم و بی اعتنایی او به نظر بقیه پایان خیلی زود از سمت خود کناره گرفت.

حیدری حالا و بعد از استعفای خادم نظرات جالبی را مطرح نموده. او درباره شرایط فدراسیون کشتی بعد از استعفای رسول خادم از ریاست این فدراسیون گفت: کشتی نسبت به 2 سال گذشته به شرایط و آرامش بهتری رسیده است البته متأسفانه در 2 سال قبل به دلیل تنش هایی که وجود داشت کشتی آسیب های زیادی دید و باعث شد که نتیجه آن در این دو سال آخر کاملاً مشهود بود.

وی ادامه داد: متأسفانه با وجود چند سالی که خادم فعالیت می کرد اما در دو سال اخیر کشمکش هایی به وجود آمد که انرژی خادم را می گرفت، نتیجه اش هم چیزی شد که در مسابقات جهانی دیدیم. حقیقت کشتی و خادم این نبود که این طور از فدراسیون برود، اما اتفاقات حاشیه ای انرژی زیادی از او می گرفت و البته خادم تصمیمات ساختاری اشتباهی را هم گرفت؛ مربی گری و ریاست فدراسیون. که اگر یک کدام از آنها را انتخاب می کرد بهتر بود، چون شرایط به گونه ای بود که اگر مدیریت بخواهد بعد از درگیری های بیرونی روی تشک بیاید، این تنش ها به تیم منتقل می گردد و تأثیرگذار است. دو کار را می توان با هم انجام داد اما خیلی از مواقع از این مسائل آسیب می بینیم. اگر خادم رئیس فدراسیون و یا سرمربی بود کار بهتر انجام می شد.

دارنده مدال های طلا و برنز جهان در پاسخ به این سوال که چه کسی و با چه ویژگی هایی باید رئیس فدراسیون کشتی گردد، گفت: کسی باید رئیس گردد که بتواند اساسنامه را به بهترین شکل اجرا کند و بحث های شخصی نگری و فردی را دنبال نکند. یعنی تصمیمات فردی نگیرد و منافع ملی در نظر گرفته گردد. هستند افرادی که می توانند کشتی را خوب و کم تنش تر اداره نمایند. کشتی ما این پتانسیل را دارد که حتی اگر همین طور بدون رئیس هم رهایش کنیم تک ستاره ها از شهرهای مختلف بیایند و مدال بگیرند.

حیدری درباره بودجه 300 میلیاردی خادم برای اداره فدراسیون کشتی گفت: اگر قرار است به یک مدیر 300 میلیارد بدهند باید به مدیر بعدی هم بدهند، چون این پول از منابع ملی و بیت المال است. درست نیست به یک نفر بدهند و به دیگری نه. البته 300 میلیارد تومان عدد بسیار هنگفتی بود آن هم در آن موقع با نرخ دلار 2، 3 هزار تومانی که می شد کارهای بزرگی کرد، البته ورزش ما باید به گونه ای اداره گردد که به این پول ها نیازی نداشته باشد.

وی در پاسخ به این سوال که اگر رئیس فدراسیون گردد چه برنامه ای برای درآمدزایی خواهد داشت، گفت: متأسفانه در این سال ها کشتی ما در درآمدزایی مولد نبوده است. چند ایراد وجود دارد که باید رفع کنیم. جهان و جهان ما تغییر نموده، گذشت زمانی که برای یک تک کشتی 4، 5 هزار نفر به سالن هفتم تیر می آمدند. الان برای اینکه ببینیم کدام مسابقه در رده های پایه کی و کجا برگزار می گردد، کلی باید جست وجو کنیم. وقتی کشتی دیده گردد، می توان اسپانسر گرفت. وقتی 100 هزار نفر برای تماشای یک بازی به استادیوم آزادی می روند، هر اسپانسری دوست دارد تبلیغ کند چون می خواهد دیده گردد.

حیدری در خصوص اینکه آیا تمایلی به حضور در انتخابات فدراسیون کشتی دارد یا نه، گفت: خیلی به خادم احترام می گذارم، اما کشتی نباید متکی به شخص باشد. امیدوارم باز هم بیاید و باز هم موفق گردد ، اما دوست ندارم بعد از خادم در این فضا رئیس فدراسیون شوم. نمی توانم بگویم علاقه ای ندارم. زمانی که من را از کشتی بیرون کردند، دنبال کارهای خودم رفتم و اگر قرار باشد بیایم، باید خیلی از برنامه های کاری و زندگی ام را تغییر دهم. اگر وظیفه باشد، می آیم و دوست هم دارم بیایم، اما اگر فرد دیگری بیاید و این مسئولیت را از گردن ما ساقط کند، خیلی بهتر است.

12

منبع: ایران ورزشی
انتشار: 29 فروردین 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: canadaro.ir شناسه مطلب: 122

به "حیدری: دوست ندارم رئیس فدراسیون شوم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حیدری: دوست ندارم رئیس فدراسیون شوم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید