گیاهان دارویی؛ اقتصاد نهفته در لرستان
به گزارش مجله سفر به کانادا، خبرنگاران/لرستان رئیس گروه توسعه پایدار روستایی بنیاد مسکن لرستان گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی در استان نقش بسزایی در شرایط اقتصاد و معیشت کشاورزان دارد.

مجتبی سبزواری در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: لرستان یکی از استان هایی بوده که دارای انواع متنوعی از گیاهان دارویی است و توسعه این مزیت می تواند نقش بسزایی در شرایط اقتصادی و معیشت کشاورزان منطقه و حتی کشور داشته باشد.
وی با بیان اینکه کشت سنتی گندم و جو دیگر جوابگو نیست و حتی تاثیر آنچنانی در اقتصاد ندارد، ادامه داد: ضرورت دارد با آموزش و کلاس های ترویجی نگاه کشاورزان استان را به سمت کشت های تازه و جایگزین سوق دهیم.
رئیس گروه توسعه پایدار روستایی بنیاد مسکن لرستان گفت: با توجه به اینکه لرستان شرایط آب و هوایی و توپوگرافی ویژه ای در راستای توسعه گیاهان دارویی دارد می تواند در تولید این مهم نقش پررنگی در اقتصاد کلان کشور ایفا کند.
سبزواری اضافه نمود: براین اساس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان با کشاورزان شهرستان الیگودرز و منطقه شول آباد در مورد مزیت هایی کشت گیاهان دارویی صحبت هایی داشته است و این امر می تواند آنان را در جایگزین کردن کشت گیاهان دارویی ترغیب کند.
وی گفت: ممکن است در راستا توسعه کشت و صنعت گیاهان دارویی مقاومت هایی وجود داشته باشد اما هنگامی که کشاورزان با آموزش های ارائه شده از طریق کارشناسان فن آشنا و اقدام به اولین کشت و برداشت آن کنند قطعا تمایل بیشتری به سمت این نوع کشت خواهند داشت.
رئیس گروه توسعه پایدار روستایی بنیاد مسکن لرستان گفت: کار خوب در استان زود تکثیر می شود و قطعا با اولین برداشت کشت گیاهان دارویی، کشاورزان بیشتری به این موضوع روی خواهند آورد.
سبزواری گفت: در راستای آموزش کشت گیاهان دارویی با جهاد دانشگاهی لرستان تفاهم نامه ای منعقد شده است و 120 کشاورز منطقه الیگودرز برای کشت گیاه موسیر شناسایی شدند تا از طریق آموزش کارشناسان جهاددانشگاهی استان به این امر بپردازند.
وی گفت: قطعا با اولین برداشت کشت موسیر تعداد کشاورزان از 120 نفر به 500 نفر افزایش خواهد یافت.
منبع: خبرگزاری ایسنا