کیک سیب و کشمش ایتالیایی (تور ایتالیا ارزان)
به گزارش مجله سفر به کانادا، کیک سیب و کشمش ایتالیایی یکی از انواع کیک های میوه ای است که به علت داشتن سیب بسیار خوش عطر است و بافت منسجمی دارد.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا ارزان از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
کیک ها از جمله دسر ها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر جهان هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و… تهیه می شوند و هرکدام هواداران خاص خود را دارند. کیک سیب و کشمش ایتالیایی یکی از انواع کیک های خشک است که بافت بسیار نرم و دلپذیری دارد و به علت داشتن کشمش و سیب دارای طعم خاص و متفاوتی است. این کیک برای عصرانه و پذیرایی یک انتخاب بسیار مناسب است. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و کشمش ایتالیایی
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 160 گرم
- روغن 83 گرم
- پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
- ماست 200 گرم
- آرد سفید 210 گرم
- بیکینگ پودر یک قشق غذاخوری
- سیب 2 عدد
- وانیل به میزان لازم
- کشمش 60 گرم
تهیه کیک سیب و کشمش ایتالیایی
مرحله اول
ابتدا سیب ها را پوست بگیرید و دانه های آن را درآورید و خرد کنید. برش ها نباید خیلی ضخیم باشد تا وسط کیک خام نماند. تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسب بشکنید و با هم زن بزنید تا کمی یک دست گردد. بعد شکر را به آن اضافه کنید و تا جایی که ممکن است سریع هم بزنید تا پف کند و سبک گردد.
بعد روغن را به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید. ماست را هم به آن اضافه کنید. یک قاشق از آرد را بردارید و بقیه آرد سفید و بیکینگ پودر و وانیل را هم بزنید و سه بار الک کنید. در سه مرحله آرد را به تخم مرغ ها اضافه کنید. یک قاشق آرد را با کشمش ها مخلوط و در آخر به کیک اضافه کنید.
مرحله دوم
قالب را چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید. سیب ها را روی کیک بچینید و کمی دارچین الک کنید. به مدت 40 دقیقه داخل فر 180 درجه که از قبل گرم شده بگذارید. مراقب باشید که کیک شما نسوزد.
مرحله سوم از کیک سیب و کشمش ایتالیایی
کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا سرد گردد. سپس از قالب خارج و کیک سیب و کشمش ایتالیایی را داخل ظرف مناسب سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از شیرینی پزی شیرینی شاه پسند بدون فر، شیک و اعیانی را بخوانید.منبع: پیام دلتا