چطور کیک سیب و دارچین درست کنیم؟

به گزارش سفر به کانادا، یکی از کیک های مناسب برای فصل پاییز، کیک سیب و دارچین است. طرز تهیه کیک سیب و دارچین بسیار ساده است و در کمتر از یک ساعت حاضر می گردد. در روزهای سرد پاییزی میل کردن این کیک در کنار چای و قهوه خیلی لذت بخش خواهد بود و شما می توانید آن را برای صبحانه یا عصرانه سرو کنید. کیک سیب و دارچین عطر و طعمی عالی دارد. وقتی شما این کیک را در خانه می پزید عطر خوش سیب و دارچین فضای آشپزخانه شما را پر می نماید. با این مطلب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه کیک سیب و دارچین را به روشی ساده و سریع به شما آموزش دهیم.

چطور کیک سیب و دارچین درست کنیم؟

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

مواد لازم برای کیک سیب و دارچین

  • آرد: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • کره: 50 گرم
  • ماست شیرین: 1 پیمانه
  • شکر قهوه ای: نصف پیمانه
  • شکر سفید: نصف پیمانه
  • سیب: 4 عدد
  • دارچین: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

1.

برای آغاز شکر قهوه ای، شکر سفید، روغن و کره ای را که در دمای محیط نرم شده است، 2 الی 3 دقیقه در غذاساز یا با همزن برقی هم می زنیم. در صورتی که به شکر قهوه ای دسترسی ندارید می توانید به جای آن تنها از شکر سفید بهره ببرید؛ در این صورت به 1 پیمانه شکر سفید احتیاج خواهید داشت.

2.

بعد از 2 الی 3 دقیقه هم زدن، ماست شیرین را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

3.

تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر کدام مخلوط را 1 دقیقه هم بزنید. سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

4.

آرد، بکینگ پودر و نیمی از دارچین را در ظرفی دیگر با هم مخلوط و در چند مرحله روی مواد الک کنید. در این بین مواد را با استفاده از همزن دستی هم بزنید.

5.

پس از اضافه کردن تمام آرد، مواد را تا جایی که کاملا با هم مخلوط شوند با استفاده از همزن دستی هم بزنید.

6.

پوست 2 عدد از سیب ها را بکنید و آن ها را به صورت نگینی ریز خرد و به مایه ی کیک اضافه کنید. پس از اضافه کردن سیب ها احتیاج به هم زدن مواد نیست و فقط کافی است سیب ها کمی با دیگر مواد مخلوط شوند. سپس مواد را درون قالب کیک خود بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید.

7.

2 عدد سیب باقی مانده را به صورت ورقه های نازک برش بزنید. 2 قاشق کره آب شده و مابقی دارچین را در یک ظرف مخلوط کنید و سیب های برش زده را داخل آن ها بغلطانید. سپس آن ها را به شکل دلخواه خود روی مایه کیک بچینید.

8.

طبق معمول فر را از 15 دقیقه قبل داغ کنید و سپس قالب کیک را داخل فر قرار دهید. در صورتی که فر گازی دارید دمای فر را روی 180 درجه و در صورتی که فر شما برقی است دمای آن را روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و به آن 45 دققه زمان دهید.

چطور کیک براونی درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 4 آبان 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: canadaro.ir شناسه مطلب: 488

به "چطور کیک سیب و دارچین درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور کیک سیب و دارچین درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید