طرز تهیه پیش غذای یونانی اسپاناکوپیتا با اسفناج تازه

به گزارش سفر به کانادا، طرز تهیه اسپاناکوپیتای یونانی، برخلاف نام آن اصلا سخت نیست! معنی کلمه اسپاناکوپیتا به زبان یونانی پای اسفناج است. این پیش غذا، به خاطر داشتن اسفناج و سبزیجات، سرشار از آهن و فیبر است. در عین حال به قدری خوشمزه و هیجان انگیز است که باید مراقب باشید تمام آن را به جای وعده اصلی میل نکنید. اسپاناکوپیتا همچنین یک انتخاب عالی برای لقمه مدرسه بچه ها است و سطح انرژی آن ها را برای مدتی طولانی بالا نگه می دارد.

طرز تهیه پیش غذای یونانی اسپاناکوپیتا با اسفناج تازه
  • مواد لازم برای تهیه اسپاناکوپیتا

اسفناج (خرد شده) 100 گرم

روغن زیتون یک چهارم پیمانه

تره فرنگی (اسلایس شده) یک دسته

پیاز متوسط (خرد شده) نیم عدد

پیازچه متوسط (اسلایس شده) پنج عدد

سیر (رنده شده) دو حبه

نمک دانه درشت و فلفل به مقدار لازم

تخم مرغ درشت دو عدد

زرده تخم مرغ درشت یک عدد

پنیر فتا (خرد شده) دو پیمانه

پنیر پارمسان کاله (رنده شده) خرید آنلاین یک چهارم پیمانه

برگ ریحان (خرد شده) یک سوم پیمانه

شوید (خرد شده) یک سوم پیمانه

پونه کوهی سه قاشق غذاخوری

پوست لیمو (رنده شده) پوست لیمو (رنده شده):

کره پاستوریزه کاله (آب شده) خرید آنلاین سه چهارم پیمانه

خمیر فیلو (35 در 22 سانتی متری) دوازده عدد

  • طرز تهیه اسپاناکوپیتا

مرحله اول

اسفناج ها را در وسط یک حوله تمیز بریزید و حوله را بپیچید تا آب آن کاملا خارج گردد. اگر اسفناج ها آبدار باشند، خمیر فیلو را خیس خواهند کرد.

مرحله دوم

روغن را درون ماهیتابه ریخته و حرارت دهید. تره فرنگی و پیاز را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. پیازچه و سیر را همراه با نمک و فلفل بیفزایید و باز هم تفت دهید تا سبزیجات لطیف شوند. سپس آن ها را درون کاسه بریزید و با اسفناج مخلوط کنید.

مرحله سوم

تخم مرغ، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را میکس کنید و به ترکیبات کاسه اسفناج اضافه کنید. پنیر فتا کاله، پارمسان، برگ ریحان، شوید، پونه کوهی و پوست لیمو را درون کاسه بریزید و به خوبی هم بزنید.

مرحله چهارم

فر را تا 180 درجه سلسیوس گرم کنید. به آرامی گوشه ها و داخل سینی فر را با یک براش کره بمالید. یک لایه خمیر فیلو بردارید و روی آن کره آب شده بمالید. سپس لایه دیگری برروی آن اضافه کنید و سطح این خمیر را نیز با کره آب شده بپوشانید. ترکیب اسفناج را روی خمیر ریخته را به شیوه دلخواه خود بپیچید. این کار را تا پیچیدن تمام خمیرها ادامه دهید.

مرحله پنجم

خمیرهایی که پیچیده اید را داخل فر بگذارید و روی سطح آن ها را با فرچه کمی کره بمالید و حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت ساعت بپزید تا خمیر فیلو طلایی شده و گوشه هایش کمی تیره تر شوند. اسپاناکوپیتای شما آماده است.

نکات

هنگام خرد کردن تره فرنگی و پیازچه، تنها قسمتهای سفید و کمرنگ را بهره ببرید.

اگر می خواهید غذای سالم تری بخورید، به جای کره، بر روی خمیر فیلو از روغن زیتون بهره ببرید.

پیچیدن خمیر فیلو کاملا به سلیقه خودتان بستگی دارد. مثلا می توانید خمیر فیلو را مثل سمبوسه ایرانی بصورت مثلثی بپیچید.

از قلم نیاندازید که سطح خمیر فیلو را در هنگام آماده سازی مواد دیگر، با یک دستمال بپوشانید. در غیر این صورت خمیرتان به سرعت خشک و سفت می گردد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 21 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: canadaro.ir شناسه مطلب: 602

به "طرز تهیه پیش غذای یونانی اسپاناکوپیتا با اسفناج تازه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیش غذای یونانی اسپاناکوپیتا با اسفناج تازه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید