طرز تهیه پیاز کاراملی؛ طعمی فراموش نشدنی برای انواع ساندویچ
به گزارش مجله سفر به کانادا، حتما در فست فودها وقتی منوی رستوران را دیده اید در ترکیبات ساندویچ و همبرگر پیاز کاراملی به چشمتان خورده و آن را امتحان نموده اید. طعم بی نظیری که خوشمزگی ساندویچ را چندبرابر می نماید و علاوه بر آن مغذی هم هست. اما پیاز کاراملی را چطور در خانه درست کنیم؟
مواد لازم:
- پیاز: 4 تا 5 عدد
- عصاره گوشت (به صورت طبیعی یا پودر): یک چهارم پیمانه
- شکر: 5 قاشق چای خوری
- نمک: خیلی خیلی کم
- لیمو ترش: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. پیازها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید.
2. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی می گردد. وقتی کامل حالت کش سانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 30 آذر 1400
بروزرسانی: 30 آذر 1400
گردآورنده: canadaro.ir
شناسه مطلب: 1923
به "طرز تهیه پیاز کاراملی؛ طعمی فراموش نشدنی برای انواع ساندویچ" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیاز کاراملی؛ طعمی فراموش نشدنی برای انواع ساندویچ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید