طرز تهیه پیاز کاراملی؛ طعمی فراموش نشدنی برای انواع ساندویچ

به گزارش مجله سفر به کانادا، حتما در فست فودها وقتی منوی رستوران را دیده اید در ترکیبات ساندویچ و همبرگر پیاز کاراملی به چشمتان خورده و آن را امتحان نموده اید. طعم بی نظیری که خوشمزگی ساندویچ را چندبرابر می نماید و علاوه بر آن مغذی هم هست. اما پیاز کاراملی را چطور در خانه درست کنیم؟

طرز تهیه پیاز کاراملی؛ طعمی فراموش نشدنی برای انواع ساندویچ

مواد لازم:

  • پیاز: 4 تا 5 عدد
  • عصاره گوشت (به صورت طبیعی یا پودر): یک چهارم پیمانه
  • شکر: 5 قاشق چای خوری
  • نمک: خیلی خیلی کم
  • لیمو ترش: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. پیازها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید.

2. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی می گردد. وقتی کامل حالت کش سانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 30 آذر 1400 بروزرسانی: 30 آذر 1400 گردآورنده: canadaro.ir شناسه مطلب: 1923

به "طرز تهیه پیاز کاراملی؛ طعمی فراموش نشدنی برای انواع ساندویچ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیاز کاراملی؛ طعمی فراموش نشدنی برای انواع ساندویچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید