طرز تهیه نرگسی اسفناج، غذای خوشمزه و سریع شمال

به گزارش مجله سفر به کانادا، نرگسی اسفناج از غذاهای محلی منطقه ها شمالی کشور به ویژه مازندران است، این غذا را می توانید به عنوان صبحانه، میان وعده یا حتی ناهار و شام سبک میل کنید. درست کردن این غذا ساده است و زمان زیادی هم از شما نمی گیرد. این بار که وقت یا حوصله زیاد برای درست کردن غذا ندارید یا می خواهید خیلی سریعی برای عزیزانتان یک غذای سریع درست کنید و خیلی ساده و دم دستی نباشد، فکر املت را از سرتان بیرون نموده و نرگسی اسفناج را از روی این دستور تهیه درست کنید.

طرز تهیه نرگسی اسفناج، غذای خوشمزه و سریع شمال

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج

  • پیاز دو عدد
  • تخم مرغ دو عدد
  • سیر چهار حبه
  • اسفناج 500 گرم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه نرگسی اسفناج

مرحله اول

برای پخت نرگسی اسفناج، بعد از پاک کردن اسفناج ها آن ها را به دقت بشویید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم حدود یک ربع بپزید.

مزحله دوم

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد پیاز و سیر خرد شده را در آن تفت دهید؛ بعد از آنکه سیر و پیاز سرخ شدند اسفناج ها را اضافه کنید و با هم تفت دهید.

مرحله سوم

نمک و فلفل را اضافه نموده و هم بزنید تا همه مواد طعم دار شوند، در این مرحله تخم مرغ ها را در مواد شکسته و صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. در نوع سنتی آن بهتر است زرده حالت نیم پز یا به اصطلاح عسلی داشته باشد. انرگسی اسفناج شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • لازم نیست برای پختن اسفناج ها به آن آب اضافه کنید، چون خودشان آب میندازند و برای پختشان کافی است.
  • اگر می خواهید تخم مرغ نرگسی اسفناچ کاملا بپزد، می توانید درب ماهیتابه را بگذارید تا کامل سفت گردد یا مواد را هم بزنید تا تخم مرغ بپزد.
  • امتحان کردن غذاهای نو همواره هیجان انگیز است؛ طرز تهیهاملت جگر مرغ و املت مکزیکی که از غذاهای سریع و ساده هستند را هم از دست ندهید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: canadaro.ir شناسه مطلب: 2159

به "طرز تهیه نرگسی اسفناج، غذای خوشمزه و سریع شمال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نرگسی اسفناج، غذای خوشمزه و سریع شمال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید