طرز تهیه مارمالاد آلبالو خوشمزه و لذیذ

به گزارش سفر به کانادا، مارمالاد آلبالو به عنوان وعده صبحانه یا میان وعده ای استفاده می گردد و از آلبالو و شکر تهیه و بر روی بیسکویت و نان طعم بسیار جذابی خواهد داشت

طرز تهیه مارمالاد آلبالو خوشمزه و لذیذ

این واژه مارمالاد برای اولین بار درسال 1480م به واژه نامهٔ کشور انگلستان وارد شد. اصل اینواژه اسپانیایی است و به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می شود.

رومی ها از مردم یونان یادگرفته بودندکه اگر میوهٔ به را همراه با عسل به آرامی بپزند، مربایی سفت و خوبی حاصل می شود(البته آنها هنوز به وجود پکتین درون میوه که خود، سبب سفت شدن می شود پی نبردهبودند). مخلوط کردن میوه با عسل به این دلیل صورت می گرفت که بسیاری از انواع میوهٔبه، آن قدر سفت بودند که نمی شد بدون عسل آنها را مصرف نمود. در کتاب آشپزی مردمانرومی، دستورالعملی برای نگهداری از میوه وجود دارد که در آن، کل میوهٔ به (بههمراه پوست و هسته) را همراه با ساقه و برگها داخل ظرفی که درون آن عسل رقیق شدهقرار داشت می ریختند. به این مخلوط، ادویه هم اضافه کرده و آن را می جوشاندند.مارمالاد در قدیم به این صورت تهیه می شد.

تحول در تهیهٔ مارمالاد و استفاده ازانواع میوه از جمله مرکبات برای درست کردن آن، از سدهٔ 17 وآن هم از کشور انگلستان رایج شد. در کشورهای اروپایی، مارمالاد به کنسرو ژله ایمانند انواع میوه جات اطلاق می شود.

کشور اسکاتلند، تاریخچه طولانی در پختمارمالاد دارد. داستان از آنجا آغاز شد که در دهه 1700م، یک کشتیاسپانیایی باری که پرتقال حمل می کرد، به دلیل طوفان در بندر داندی در اسکاتلندلنگر انداخت. یکی از خرده فروشهای داخل کشتی به نام جیمز کیلر، مقدار زیادی پرتقالاز کشور انگلستان به قیمت مناسب خریداری نمود؛ اما زمانی که به شهر خود رسید هیچ کداماز مشتریانش حاضر نشدند که این پرتقال های تلخ را خریداری کنند. به همین دلیل، اواین پرتقالها را به خانه نزد همسرش برد تا او از آنها کمپوت تهیه نماید. این نوعمارمالاد تهیه شده از پرتقال، بسیار مشهور شد و اعضای این خانواده به طور جدیتجارت فراوری مارمالاد را پی گرفتند. در سال 1797م، آنها کارخانهمارمالاد را تأسیس نمودند. مارمالادهای آنها شامل تکه های بزرگی از پوست پرتقال هممی شد. این روش، هنوز هم در تهیهٔ مارمالادهای پرتقالی به کار می رود. در ایران اینروش به صورت خاصی رونق گرفته است. همانطور که گفته شد مارمالاد از میوه جات تهیه می شود و یکی از انواع مارمالاد، مارمالاد آلبالو است که با ترکیب پرتقال طعم و عطر بسیار جذابی خواهد داشت که بر روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده بکار می رود.

مارمالاد آلبالو

مواد لازم جهت تهیه مارمالاد آلبالو

آلبالو تازه 1 کیلوگرم
پرتقال خرد شده 2/3 پیمانه
شکر 3 و 1/2 پیمانه
آبلیمو 1/4 پیمانه
کره 1 قاشق غذاخوری
شیشه 1 عدد

دستور تهیه مارمالاد آلبالو

  1. آلبالو و پرتقال ها را به خوبی بشویید.
  2. پرتقال ها را از وسطببرید و هسته های آن را جدا کنید.
  3. هسته آلبالو را نیز جدا کنید.
  4. هم گوشت و هم پوست پرتقالها را ریز خرد کنید.
  5. 2/3 پیمانه از پرتقال خردشده را جدا کنید.
  6. تمام مواد لازم را درظرفی بریزید که گنجایش مواد را داشته باشد و به آرامی هم بزنید تا شکر آن به خوبیحل شود.
  7. ظرف را بر روی شعلهبگذارید و دمای زیر شعله را در حد متوسط بالا ببرید و به آرامی هم بزنید.
  8. تا دمای جوش و بسته شدن یعنی غلیظ شدن مواد،آن را بر روی شعله نگه دارید و به سرعت هم بزنید.
  9. سپس مواد را در شیشه قراردهید و ¼ شیشه را خالی نگه دارید.
  10. سپس بر روی آن حوله مرطوبقرار دهید تا دم بکشد.
  11. و در آن را در حمام آبگرم به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا فرایند دم کشیدن آن کامل شود.

فرایند تهیه مارمالاد آلبالو

مارمالاد آلبالو

راز و رمز خوشمزه شدن مارمالاد آلبالو

  • مواد اولیه را با شکر مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.
  • می توانید از پرتقال استفاده نکنید.
  • شیرینی آن بستگی به سلیقه شما دارد اگر شیرینی کمتری دوست دارید یا با نان شیرین میل می فرمایید شکر کمتری اضافه کنید.

مارمالاد آلبالو را بر روی بیسکویت و نان بمالید و برای صبحانه یا عصرانه با چای نوش جان کنید... .

گردآوری: گروه آشپزی مجله اینترنتی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 13 آذر 1399 بروزرسانی: 13 آذر 1399 گردآورنده: canadaro.ir شناسه مطلب: 1321

به "طرز تهیه مارمالاد آلبالو خوشمزه و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارمالاد آلبالو خوشمزه و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید