طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

به گزارش مجله سفر به کانادا، میوه به یکی از میوه های باستانی خوش عطر و طعم است که در فصل پاییز به بازار می آید. در فرهنگ آشپزی ایرانی، غذاها و دسرهای متنوعی با استفاده از میوه به تهیه می شود که همگی لذیذ و مطلوب هستند. امروز قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با به را آموزش دهیم که یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که با میوه به تهیه می شود.

طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی

در میان همه خورش هایی که با میوه تهیه می شوند، خورش قیمه با به یکی از محبوب ترین ها است. این خورش یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که در فصل پاییز و زمستان می توان تهیه کرد و یادآور یک ناهار خوشمزه در کنار خانواده در روزهای سرد سال است. تجربه طعم خورش قیمه با به، با طعم عالی و بافت نرم به پخته در دهان فراموش نشدنی است.

  • طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی
  • طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره
  • طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

در ادامه دستور پخت خورشت قیمه با به را مشاهده می کنید و بعد از آن می توانید سری به آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ بزنید تا دستور تهیه غذاها و دسرهای خوشمزه ایرانی و فرنگی دیگر را مشاهده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • گوشت خورشتی: 200 گرم
  • لپه: 1 پیمانه
  • به: 2 عدد بزرگ
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • کره: 40 گرم
  • لیمو ترش: 2 عدد
  • زردچوبه، ادویه گوشت، دارچین، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه با به

1.

لپه را شسته، در قابلمه بریزید و همراه با مقداری آب بپزید.

2.

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در یک تابه دیواره بلند تفت دهید تا طلایی و سبک شود. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن عوض کند.

3.

ادویه گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، نیمی از دارچین را اضافه کنید و تفت دهید. کمی بعد آب جوش را تا جایی اضافه کنید که روی گوشت را بگیرد. سپس اجازه دهید با درب بسته به مدت تقریبا 2 ساعت بپزد.

4.

در نیمه های زمان پخت گوشت، به را با پوست، به شکل دلخواه برش بزنید و به همراه کره و مابقی دارچین تفت دهید و کنار بگذارید.

5.

بعد از خارج کردن به از تابه، رب گوجه فرنگی را در همان تابه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

6.

وقتی گوشت کاملا پخت، رب گوجه فرنگی تفت داده و لپه پخته و آبکش شده را به آن اضافه کنید. در این مرحله با احتیاط به خورش آب جوش اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.

نمک، زعفران و آب لیمو ترش را هم اضافه کنید و اجازه دهید خورش، به جوش برسد.

7.

بعد از کمی جوشیدن، تکه های به تفت خورده را اضافه کنید و اجازه دهید 30 دقیقه تا 1 ساعت به همراه خورش بپزند. زمانی که به پخت و عطر و طعم آن به خورش اضافه شد، خورش را بچشید و در صورت علاقه کمی دیگر آب لیمو ترش یا شکر اضافه کنید.

دقت کنید که تکه های به خیلی کوچک نباشند که در خورش له نشوند. پخت به نیاز به زمان زیادی ندارد و نباید به هیچ عنوان له شود.

8.

نوش جان.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 17 بهمن 1399 بروزرسانی: 17 بهمن 1399 گردآورنده: canadaro.ir شناسه مطلب: 1449

به "طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش قیمه با به مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید