طرز تهیه آش رشته؛ نوبرانه ای برای آغاز پاییز

به گزارش مجله سفر به کانادا، هرچقدر هم که پیگیر غذاهای تازه و متفاوت باشیم نمی توانیم از غذاهای سنتی دل بکنیم.

طرز تهیه آش رشته؛ نوبرانه ای برای آغاز پاییز

مواد لازم:

  • سبزی آش (تره،جعفری، گشنیز و اسفناج): یک کیلو
  • لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود و عدس: هر کدام نصف پیمانه
  • رشته آش: نصف بسته
  • پیاز داغ: هر چه پیاز داغ بیشتر باشد آش خوشمزه تر می گردد
  • نعنا داغ و سیر داغ: به اندازه لازم
  • کشک: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. حبوبات را از دو روز قبل خیس کنید سپس کامل بپزید.

2. برای این اندازه آش، باید 6 عدد پیاز بزرگ را سرخ کنید.

3. سپس سبزی و عدس را باهم بپزید.

4. در مرحله بعدی حبوبات پخته شده را اضافه کنید.

5. زمانی که همه ترکیبات پخته شد رشته را اضافه کنید. دقت کنید که اندازه رشته نه باید خیلی زیاد باشد نه خیلی کم؛ زیرا در صورتی که اندازه رشته زیاد باشد آش سفت خواهد شد.

6. زمانی که رشته اصطلاحا پف کرد و درشت شد، یک پیمانه آرد را با دو لیوان آب مخلوط کنید تا رقیق گردد.

7. سپس این مخلوط را به آش اضافه کنید.

8. در مرحله آخر هم پیاز داغ، نعنا داغ و زردچوبه را با روغن تفت دهید و به اضافه نمک به آش اضافه کنید و اجازه بدهید تا آش جا بیفتد.

فوت و فن ها:

1. سعی کنید از قابلمه ای بهره ببرید که حجم بیشتری در مقایسه با مواد شما داشته باشد تا رشته ها بهم نچسبند.

2. سبزی ها در آش رشته باید بدون ساقه و درشت خرد شوند.

3. نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک تست کنید تا آش شما شور نگردد.

4. برای اینکه آش شما جا افتاده باشد احتیاج است که زیر شعله کم بپزد و مرتب هم بخورد.

5. تناسب آب و مواد آش رشته بستگی به اندازه آب اولیه دارد. در دقایق پایانی اگر احساس کردید آب آش زیاد تر از مواد آن است، کمی زیر شعله را بالا ببرید و در قابلمه را باز کنید تا آش شما کمی آب را از دست بدهد.

6. تهیه رشته خوب و سبزی تازه می تواند برگ برنده آش شما باشد.

7. سعی کنید آرد را با آب جوش مخلوط کنید و بعد به آش اضافه کنید.

8. حبوبات را حتما از روز قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آب گرفته گردد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 16 آذر 1400 بروزرسانی: 16 آذر 1400 گردآورنده: canadaro.ir شناسه مطلب: 1908

به "طرز تهیه آش رشته؛ نوبرانه ای برای آغاز پاییز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش رشته؛ نوبرانه ای برای آغاز پاییز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید