طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با 4 قاشق پودر کاکائو
به گزارش مجله سفر به کانادا، درست کردن یک کیک خیس شکلاتی، بسیار ساده است به شرط آنکه به نکات گفته شده در این مطلب توجه داشته باشید.
کیک خیس شکلاتی جزو آن دسته از کیک هایی است که از کوچک تا بزرگ به آن علاقه دارند و هنگام رفتن به کافه آن را سفارش می دهند؛ اگر در پی طرز تهیه کیک خیس شکلاتی هستید که طعمی مانند کیک های کافی شاپ داشته باشد؛ تا سرانجام این مطلب با خبرنگارانمگ همراه باشید.
فیلم کیک خیس شکلاتی مرحله به مرحله
https://video.delta.ir/mp4/2023/08/Chocolate%20cake.mp4
مواد لازم در طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
- تخم مرغ 3 عدد
- روغن مایع 1/5 لیوان
- شکر 1/5 لیوان
- پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری پر
- شیر به دمای محیط رسیده 1/5 لیوان
- آرد سفید قنادی 2 لیوان
- وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه
روش های مختلفی برای تهیه کیک خیس وجود دارد؛ اما برای اینکه کیک شما لطافت داشته باشد ضروری است به مواردی که در ادامه گفته می گردد توجه داشته باشید.
مرحله اول
ابتدا سه عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید؛ سپس همه مواد را با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها پف نمایند و رنگ آن کرمی گردد؛ بعد از این مدت روغن و شیر به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه کنید و مجدد یک دقیقه با همزن مواد را مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله از طرز تهیه کیک خیس، آرد را با پودر کاکائو و بیکینگ پودر مخلوط نموده و دو بار آن را الک کنید؛ سپس آرد را به مواد تخم مرغی طی سه مرحله اضافه کنید؛ توجه داشته باشید که در این مرحله دیگر نمی توانید از همزن بهره ببرید؛ چرا که پف کیک می خوابد؛ مواد را به صورت دورانی در حدی به هم بزنید که به خوبی با یک دیگر ترکیب شوند.
مرحله سوم طرز تهیه کیک خیس
درون یک قالب دلخواه کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون قالب بریزید؛ در این مرحله ضروری است برای اینکه هوای درون کیک از بین برود، چند مرحله آن را به میز بکوبید؛ سپس مواد را درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
مرحله چهارم
بعد از این مدت کیک را با یک خلال دندان چک کنید، اگر کیک به خلال دندان نچسبید، آماده است؛ اجازه دهید کیک خنک گردد و بعد آن را از قالب جدا کنید. سپس کیک را روی یک توری قرار دهید و با یاری سیخ چوبی تمام سطح کیک را سوراخ کنید؛ اکنون کیک را کنار بگذارید و سس شکلات آن را آماده کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله از طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافی شاپی، ضروری است سس را آماده کنید؛ برای این منظور درون یک قابلمه مناسب، یک لیوان شیر را به همراه 15 گرم پودر کاکائو، 30 گرم شکر و 20 گرم روغن مایع مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید؛ بعد از 5 دقیقه هم زدن مواد، 30 گرم شکلات را به آن اضافه نموده و اجازه دهید تا سس به غلظت مناسب برسد.
مرحله سرانجامی طرز تهیه کیک خیس
در این مرحله به یک شکلات خوش رنگ برای تزیین کیک شکلاتی احتیاج دارید؛ برای این منظور خامه و شکلات را درون مایکروویو یا روی بخار کتری ذوب کنید؛ بعد از آنکه حرارت سس شکلاتی مقداری کم شد، آن را روی کیک بریزید؛ برای لطافت بیشتر کیک، از سس شکلات به دیوارها هم بزنید. در نهایت ده دقیقه زمان دهید تا سس کاملا به خرد کیک برود؛ سپس آن را برش زده و با شکلاتی که آماده نموده اید تزیین کنید.
چند نکته مهم که باید در دستور کیک خیس شکلاتی رعایت کنید
- قبل از آنکه کیک را درون فر قرار دهید، از 15 دقیقه قبل آن را روشن نموده تا به خوبی گرم گردد.
- به هیچ وجه در 20 دقیقه اول درب فر را باز نکنید؛ چرا که پف کیک می خوابد.
- برای تزیین می توانید به دلخواه از خلال پسته، خلال بادام و شکلات چیپسی بهره ببرید.