طرز تهیه دلمه سیب برشته و مجلسی

به گزارش مجله سفر به کانادا، دلمه سیب فقط یک غذای متفاوت نیست؛ این غذای ساده با ظاهر خوشایند و طعم فوق العاده ای که دارد می تواند روی میز شام مهمانی تان بدرخشد و هر کسی را برای چشیدن طعمش وسوسه کند. ایرانی ها همیشه عاشق انواع دلمه بوده اند و شما هم می توانید این غذای خاص و خوشمزه را به عنوان یک میان وعده خوشمزه درست کنید یا آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل و سیر کننده میل کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه دلمه سیب را یاد بگیرید.

طرز تهیه دلمه سیب برشته و مجلسی
  • مواد لازم برای تهیه دلمه سیب

روغن زیتون فرابکر یک قاشق غذاخوری

کره کاله خرید آنلاین 15 گرم

پیاز زرد (ریز خرد شده) یک عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

لپه 60 گرم (یک چهارم پیمانه)

زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری

دارچین یک چهارم قاشق چای خوری

پودر میخک یک چهارم قاشق چای خوری

پاپریکا یا فلفل قرمز به مقدار لازم

آب مرغ یا عصاره مرغ دو و نیم پیمانه

زعفران سابیده شده به مقدار لازم

آب گرم نصف پیمانه

سیب شش عدد

چوب دارچین یک تکه کوچک

شکر قهوه ای یک قاشق غذاخوری

ماست ایسلندی کاله خرید آنلاین نصف پیمانه

برگ تازه نعنا به مقدار لازم

  • طرز تهیه دلمه سیب

مرحله اول

روغن و کره را داخل یک ماهی تابه بریزید و روی شعله متوسط (رو به پایین) قرار دهید. پیازها را بریزید و کمی تفت دهید تا بعد از گذشت پنج دقیقه نرم و طلایی شوند.

مرحله دوم

شعله را زیاد کنید و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که رنگ گوشت تیره شود. (حدودا سه دقیقه) گوشت ها نباید به هم چسبیده باشند. اگر به هم چسبیده اند سعی کنید با کفگیر آن ها را جدا کنید. لپه، پودر دارچین، زردچوبه، پودر میخک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

دو پیمانه آب مرغ یا آب گوشت اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا به مدت 25 تا 30 دقیقه جا بیفتد. آب مایع باید کم شده باشد و لپه ها پخته شوند. ماهی تابه را کنار بگذارید. برای اینکه لپه ها راحت تر بپزند و نرم شوند، می توانید از یک روز قبل آن ها را بخیسانید.

مرحله سوم

فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. زعفران را بسابید و با کمی پودر شکر داخل یک هاون بریزید. روی آن آب داغ بریزید، در آن را ببندید و اجازه بدهید چهار دقیقه بماند.

مرحله چهارم

قسمت بالای سیب را برش بزنید و نگه دارید. هسته و قسمت مرکزی سیب را خارج کنید و مراقب باشید که پوسته خارجی سالم باقی بماند. با یک چاقوی کوچک حفره ی ایجاد شده را وسیع تر کنید. برای اینکه سیب را به این شکل تمیز ببرید، لوازم چاقو مانندی هست که می توانید از لوازم خانگی فروشی تهیه کنید.

مرحله پنجم

یک ظرف شیشه ای مقاوم به حرارت انتخاب کنید و زعفران (که قبلا دم کشیده) چوب دارچین و باقی مانده عصاره مرغ را درون آن بریزید.

داخل سیب ها را با مواد گوشتی پر کنید، روی آن کمی شکر قهوه ای بپاشید و قسمت بالایی سیب را روی آن قرار دهید. مایه این دلمه شبیه مایه دلمه برگ مو است اما در تهیه آن از برنج استفاده نمی شودد و طعم شیرین و عطر دارچین آن هم با طعم سیب سازگارتر است.

مرحله ششم

سیب ها را داخل ظرف پیرکس بچینید و روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و به مدت پنجاه دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند. سپس آن ها را از فر خارج کنید و فویل ظرف را بردارید و دوباره ظرف را داخل فر بگذارید. اجازه دهید ظرف 10 دقیقه داخل فر بماند. حالا دلمه سیب خوشمزه شما حاضر است! می توانید دلمه سیب را با برگ نعنا و ماست ایسلندی سرو کنید. امیدواریم که از این غذای ایرانی خوشمزه لذت ببرید!

منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: canadaro.ir شناسه مطلب: 595

به "طرز تهیه دلمه سیب برشته و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه سیب برشته و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید