روزانه 3000 جوراب نانو با خاصیت انتی باکتریال فراوری می گردد

به گزارش مجله سفر به کانادا، مدیر عامل یک شرکت فراوریی جوراب ایرانی گفت: روزانه 3000 جوراب نانو با خواص ضدحساسیت، ضدقارچ، ضدباکتری و ضدبو و انتی باکتریال فراوری می گردد.

روزانه 3000 جوراب نانو با خاصیت انتی باکتریال فراوری می گردد

به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران، بیان الله فرهادی، مدیرعامل شرکت فراوریی جوراب پاآرا، گفت: در حال حاضر روزانه بین 2400 تا 3000 جوراب فراوری و به بازار عرضه می کنیم که استقبال خوبی از این محصولات می گردد. کوشش ما این است که با بهبود کیفیت جوراب ها رضایت مشتریان را جلب کنیم تا سهم خود را در بازار حفظ نموده و آن را افزایش نیز دهیم. طی چهارسال گذشته کوشش کردیم که هیچ جوراب برگشتی نداشته باشیم و با این کار اعتماد بیشتر مشتریان را به این محصولات نانویی جذب نموده ایم.

وی درباره توسعه بازار این جوراب ها می گوید: رایزنی هایی برای عرضه محصولات در سایت هاینو داشته ایم که امیدواریم این کار به توسعه بیشتر بازار ما یاری کند.

فرهادی ضمن تاکید بر مزیت های قابل توجه جوراب های نانویی این شرکت گفت: بازخورد های مشتریان نشان می دهد که این مزیت های نانویی کاملا برای مصرف کننده نمایان است به طوری که کاهش بوی بد پا و احساس راحتی در استفاده از این جوراب ها برای مصرف کننده انگیزه زیادی ایجاد نموده تا به سراغ این نوع جوراب ها بیاید به ویژه این که قیمت این جوراب های نانویی نسبت به جوراب های معمولی تفاوت بسیار اندکی دارد.

شرکت فراوریی پاآرا از نخ های حاوی نانوذرات، برای فراوری جوراب های نانو با خواص ضدحساسیت، ضدقارچ، ضدباکتری و ضدبو استفاده می نماید. بعلاوه علاوه بر فراوری جوراب نانو با خاصیت آنتی باکتریال، به توسعه فراوریات خود در زمینه لباس های زیر زنانه و مردانه پرداخته است.

این شرکت برای بیماران دیابتی جوراب هایی فراوری نموده است که به علت داشتن خواص آنتی باکتریال مانع از رشد قارچ و عوامل بیماری زا می گردد که این موضوع برای بیماران دیابتی که از زخم های پا رنج می برند بسیار مهم است. نانوذرات نقره و اکسید روی اجزا اصلی نانومواد به کار رفته در این جوراب ها است.

این نانو ذرات در دمای بسیار بالا درون الیاف نفوذ نموده و به هیچ عنوان اسپری نشده است؛ از این رو با یک بار شستشو خاصیت خود را ازدست نمی دهد، جوراب های پاآرا طبق آزمایش های تخصصی در آزمایشگاه دانشگاه تهران و انستیتو پاستور قرارگرفته که به نتیجه بسیار مثبت در عدم ریزش ذرات نانو رسیده است. گفتنی است این محصولات دارای نشان سیب سبز سلامت بوده و نخ های مورداستفاده در آن ها به وسیله کمیته نانوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، انستیتو پاستور ایران و انستیتو IGC ژاپن تأیید شده اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 15 آبان 1400 بروزرسانی: 15 آبان 1400 گردآورنده: canadaro.ir شناسه مطلب: 1877

به "روزانه 3000 جوراب نانو با خاصیت انتی باکتریال فراوری می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روزانه 3000 جوراب نانو با خاصیت انتی باکتریال فراوری می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید