چه مهارت هایی برای ورود به بازار کار متاورس مورد احتیاج است؟
به گزارش مجله سفر به کانادا، با رشد فضا های متاورس و افزایش محبوبیت آنها، می توان انتظار داشت که بازار کار مشاغل مرتبط با این حوزه تا سال های آینده، رشد چشم گیری را تجربه کند و دارا بودن بعضی مهارت ها برای ورود به این مشاغل لازم است.
به گزارش تجارت نیوز، برای مشغول شدن در حرفه های حوزه متاورس، احتیاج به شالوده ای از مهارت های تکنیکال، خلاقانه و بیزینسی است. در ادامه به این مهار ت ها، پرداخته خواهد شد.
مهارت های تکنیکال در متاورس
یکی از اصلی ترین مهارت ها برای ورود به بازار کار متاورس، داشتن فهمی از تکنولوژی است. منظور از مهارت های تکنیکال، آشنایی با زبان های برنامه نویسی مانند پایتون، C ++ و جاوا اسکریپت، لازم است. دیگر مهارت های تکنیکال مورد احتیاج، شامل مدل سازی سه بعدی، موتور های بازی و تکنولوژی های واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) است.
بعلاوه، به علت وابستگی این فضا به تکنولوژی بلاکچین برای ذخیره امن دارایی های دیجیتال و معاملات در این فضا، داشتن درکی ازمفاهیم بلاکچین و دنیای ارز های دیجیتال نیز لازم است.
احتیاج به خلاقیت در متاورس
در کنار مهارت های تکنیکال، داشتن خلافیت و نوآوری در این مشاغل از اهمیت بالایی برخوردار است. فرد باید توانایی ساخت محیط هایجذاب، داستان ها، شخصیت ها را در این فضا داشته باشد. داشتن سابقه در مدل سازی سه بعدی، کار های گرافیکی و انیمیشن می تواندبه فرد در نوآوری و خلافیت در فضای متاورس یاری کند.
مهارت های کسب و کار
بهره مندی از هوش تجاری و بیزینسی یکی از دیگر مهارت های لازم برای ورود به این مشاغل است. این مهارت ها به افراد در تبلیغ درستتجربه های متاورسی و بعلاوه تحلیل اقتصاد در این فضا یاری می نمایند. مهارت های مارکتینگ و توسعه کسب و کار به علت رشد روز افزون بخش های مختلف متاورس بسیار مورد استفاده خواهد بود.
مهارت های ارتباطی
در کنار مهارت های پایه ای برای ورود به مشاغل حوزه متاورس، مهارت های ارتباطی نیز در پیش برد پروژ ها در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار هستند. توانایی انجام کار های گروهی، حل مسائل و ارتباط با افراد از مهم ترین مهارت ها هستند.
بروز کردن دانش خود
برای افرادی که قصد فعالیت در این حوزه را دارند، لازم است که دانش خود را درباره آخرین تکنولوژی های واقعیت مجازی و واقعیتافزوده بروز نمایند. شرکت در جلسات و کنفرانس های این حوزه، دنبال کردن اخبار و ارتباط با متخصصان متاورس در بروز کردن دانش فرد در این حوزه، یاری خواهد نمود.
مثال های مشاغل در متاورس
اگر بخواهیم نمونه هایی از مشاغل فعلی مورد احتیاج در متاورس را نام ببریم، می توان به معمار متاورس، طراح و استایلیست آواتار های این فضا، مهندس نرم افزار AR و VR، طراح بازی های سه بعدی و متخصص بازاریابی در این فضا اشاره نمود.
منبع: فرارو