آشنایی با استان های مهم کانادا
به گزارش مجله سفر به کانادا، کانادا یکی از بزرگترین کشورهای جهان است که دارای 10 استان و 3 منطقه میباشد. هر کدام از این استانها ویژگیهای منحصر به فرد خود را دارند و شناخت آنها میتواند به درک بهتری از این کشور کمک کند. در این مقاله قصد داریم با معرفی اجمالی برخی از مهمترین استانهای کانادا، شما را با این کشور زیبا بیشتر آشنا کنیم.

اگر علاقمند به سفر با بهترین سفر به کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و ابشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
استان انتاریو
انتاریو بزرگترین استان کانادا از لحاظ مساحت و جمعیت میباشد. این استان در شرق کانادا واقع شده و مرکز آن شهر تورنتو است که بزرگترین شهر کانادا به شمار میرود. انتاریو دارای جمعیتی بالغ بر 14 میلیون نفر است و اقتصاد آن بر پایه صنعت، کشاورزی و معدن میباشد.
از جاذبههای گردشگری مهم انتاریو میتوان به دریاچه انتاریو، آبشار نیاگارا، برج CN و موزه ROM اشاره کرد. همچنین پارک ملی آلگونکوین و منطقه حفاظتشده جزایر خلیج جورجیا از طبیعت بکر این استان حکایت دارند.
استان کبک
استان کبک در شرق کانادا واقع شده و پس از انتاریو، دومین استان پرجمعیت این کشور است. زبان رایج مردم کبک، فرانسوی است و فرهنگ منحصر به فردی دارند.
شهر مونترال مرکز استان کبک به شمار میرود که یکی از بزرگترین و مدرنترین شهرهای کانادا است. جشنواره جهانی جاز مونترال و جشنواره نور مونتریال از جشنوارههای مشهور این شهر هستند.
علاوه بر مونترال، شهر کبک به عنوان پایتخت استان نیز یکی دیگر از شهرهای بزرگ و دیدنی کبک است که بافت تاریخی دارد.
استان بریتیش کلمبیا
استان بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع شده و پس از انتاریو و کبک، سومین استان پرجمعیت این کشور محسوب میشود.
شهر ونکوور که در مرکز ساحلی این استان قرار گرفته، بزرگترین شهر غرب کانادا و یکی از زیباترین شهرهای دنیا است. ونکوور میزبان المپیک زمستانی 2010 بوده است.
علاوه بر ونکوور، شهر ویکتوریا که پایتخت استان بریتیش کلمبیاست نیز از جاذبههای گردشگری مهمی برخوردار است. پارک ملی جزایر گواف و خلیج بوت نیز از طبیعت دست نخورده این استان حکایت دارند.
استان آلبرتا
آلبرتا یکی دیگر از استانهای مهم غرب کانادا است که برای ذخایر نفت و گاز طبیعی خود شهرت دارد. اقتصاد این استان بر پایه نفت، گاز، کشاورزی و دامپروری استوار است.
شهرهای کلگری و ادمونتون از شهرهای بزرگ و صنعتی آلبرتا هستند. علاوه بر آنها، شهر بنف نیز به دلیل موقعیت کوهستانی خود، مقصد محبوبی برای ورزشهای زمستانی است.
پارک ملی بانف، پارک اسب سرگردان و غارهای مارنیکس از جاذبههای طبیعی آلبرتا محسوب میشوند.
استان ساسکاچوان
ساسکاچوان یکی دیگر از استانهای پراهمیت غربی کانادا است که دارای منابع غنی نفتی و معدنی است. کشاورزی نیز جزء صنایع کلیدی این استان به شمار میرود.
شهرهای رجینا و ساسکاتون از شهرهای بزرگ ساسکاچوان هستند. همچنین دریاچهها و پارکهای ملی فراوانی در این استان وجود دارند که از جمله مهمترین آنها میتوان به دریاچه آتاباسکا و پارک ملی پرینس آلبرت اشاره کرد.
استان منیتوبا
منیتوبا در مرکز کانادا واقع شده و اقتصاد آن بر پایه کشاورزی، معدن و تولید برق آبی استوار است. این استان دارای جمعیتی بالغ بر 1.4 میلیون نفر است.
وینیپگ بزرگترین شهر منیتوبا به شمار میرود. علاوه بر آن، شهر براندون نیز مرکز مهمی برای تجارت غلات در این استان است.
پارک ملی رایدینگ مانتین، دریاچه وینیپگ و منطقه حفاظتشده نهالستانهای پوپلار از جاذبههای طبیعی منیتوبا به شمار میروند.
استان اونتاریو
همانطور که پیشتر اشاره شد، انتاریو بزرگترین و پرجمعیتترین استان کانادا است. اما علاوه بر انتاریو، استان کوچکتر دیگری نیز به نام اونتاریو در جنوب انتاریو واقع شده است.
اونتاریو از لحاظ مساحت چهارمین استان بزرگ کاناداست. شهر تورنتو مرکز این استان نیز محسوب میشود. البته شهر اتاوا که پایتخت کانادا است نیز در مرز استان اونتاریو و کبک واقع شده است.
صنایع اصلی اونتاریو شامل خودروسازی، فولادسازی، مواد شیمیایی، کشاورزی و تکنولوژی بالا میباشد.
دریاچه اونتاریو، آبشار نیاگارا و جزایر تورنتو از جاذبههای طبیعی و گردشگری مهم این استان به شمار میآیند.
استانهای دیگر
علاوه بر استانهای معرفی شده، استانهای نوا اسکوشیا، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور، جزیره پرنس ادوارد و مناطق شمال غربی، یوکان و نوناووت نیز از دیگر بخشهای مهم کانادا به شمار میآیند که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند.
نتیجهگیری
کانادا کشوری بزرگ و متنوع است که هر استان آن دارای جاذبهها و فرهنگ منحصر به فردی است. امید است با معرفی اجمالی برخی از مهمترین استانهای کانادا در این مقاله، انگیزه شما برای سفر و کسب تجربیات جدید از این کشور زیبا افزایش یافته باشد. شناخت هر چه بیشتر فرهنگها و جوامع مختلف، چشمانداز ما را نسبت به دنیای پیرامونمان وسیعتر میکند.